Càmping Gavina de Creixell, 50 anys d’història i mirant al futur

L’establiment commemora l’efemèride amb una dinar a peu de platja amb d’institucions, extreballadors, proveïdors i la plantilla actual

Per . Actualitzat el

L’emblemàtic càmping Gavina de Creixell celebra aquest any els seus 50 anys al servei del turisme de qualitat a les comarques de Tarragona. El passat 5 de maig va celebrar aquesta efemèride amb un dinar a peu de platja amb d’institucions, extreballadors, proveïdors i treballadors actuals del càmping. Entre els assistents al dinar, celebrat al restaurant Gavina del mateix càmping, hi va haver la Sra. Camí Mendoza Vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Sofia Moya, Directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball a Tarragona, la Dra. Marta Gemma Nel·lo Andreu, Degana de la Universitat Rovira i Virgili (URV, Facultat de Turisme),  mitjans de comunicació i altres institucions reconegudes de Creixell i altres del sector turístic.

Un moment per mirar tant al passat com al futur 

Fundat l’any 1972, el càmping després de 50 anys, continua fent història i creant experiències memorables per als seus clients de tot el món, que any rere any  tornen per gaudir de Creixell i l’experiència d’allotjar-se al Càmping Gavina Village. Aquest Càmping s’ha convertit al llarg de la seva trajectòria en una de les destinacions preferides de turistes nacionals i internacionals en el segment càmping eco-friendly. Més de 5000 famílies s’allotgen al Càmping cada estiu, per gaudir d’unes vacances excepcionals a Creixell.

 

La sostenibilitat com a horitzó cap al turisme verd

Les estances “verdes” són una de les tendències més rellevant segons l’informe que publica booking.com. De fet, els turistes busquen activament les mesures de sostenibilitat que adopten als allotjaments abans de reservar. Els càmpings són espais de convivència entre persones de diferents cultures, que permet gaudir de les vacances en ple contacte amb la natura i l’aire lliure.

El Camping Gavina Village, va més enllà de promoure el turisme sostenible i la protecció del medi natural del seu entorn. Reben més de 18 mil turistes a l’any i és considerat un lloc de referència per a molts turistes de turisme sostenible. Aquest fet implica un compromís ferm de millora contínua tan en el servei als seus clients com de respecte al seu ‘entorn. A propòsit, ha implantat un sistema de gestió ambiental amb l’objectiu de reduir al màxim la petjada ecològica de la seva activitat econòmica a la platja de Creixell, declarada com Espai d’Interès Natural a Catalunya.

A més, organitzen setmanalment activitat d’educació ambiental ‘Salvem el planeta”. Un taller d’animació per als clients del càmping que permet apropar les famílies al nostre entorn natural i la seva biodiversitat.

“Estem molt orgullos de poder celebrar el nostre 50 aniversari.El nostre valor natural és excepcional, i al Càmping Gavina volem preservar-ho perque una estada al nostre càmping és sinònim de gaudir i integrar-se plenament en la natura sent respectuosos amb el medi ambient”, va assegurar durant la trobada el gerent del càmping, Eduard Casajuana.