La Xarxa Santa Tecla organitza la I Fira de la Salut Comunitària al Vendrell

Impulsada per l’equip de professionals de l’ABS El Vendrell el 10 i 11 de maig

Per . Actualitzat el

La Comissió Comunitària de la Àrea Bàsica de Salut (ABS) El Vendrell de la Xarxa Santa Tecla, en col·laboració amb la Regidoria de Salut de l’Ajuntament del Vendrell, organitza la 1a Fira de la Salut Comunitària ‘’Apropem-nos’’, que tindrà lloc els dies 10 i 11 de maig en diferents espais del municipi.

L’objectiu d’aquesta fira és que els professionals de la salut del municipi puguin posar els seus coneixements a disposició de la ciutadania a través d’activitats participatives que promoguin el benestar físic i emocional de la comunitat, tot creant espais de treball en xarxa a diverses localitzacions de la capital baixpenedesenca.

D’aquesta manera, els dies 10 i 11 de maig s’oferiran a la població tallers, xerrades, activitats i formacions relacionades amb la promoció i prevenció de la salut.

A l’espai exterior del CAP I (c/ Transversal) s’instal·laran quatre carpes enfocades a donar informació sobre l’atenció a l’usuari, els hàbits saludables, la salut emocional i actius en salut del Vendrell. S’hi realitzaran tallers al llarg dels dos dies on es treballaran tot tipus de temàtiques relacionades amb la salut. Paral·lelament s’habilitarà un escenari a l’aire lliure on es faran nombroses activitats físiques obertes a tothom que hi vulgui participar.

També durant les jornades dels dies 10 i 11 de maig, a l’edifici de L’EINA, al CAP del Botafoc i al Gimnàs Record també s’hi faran xerrades i activitats destinades a tota la població. L’aforament serà limitat i es necessitarà cita prèvia per poder assistir-hi.

Properament es farà públic el programa amb tots els horaris, els espais de les diferents activitats i com fer la cita prèvia per als actes amb aforament limitat.