Nikko Center acull la presentació de la nova Nissan Townstar amb un ‘showcooking’

La demostració va tenir lloc el passat dimarts i va reunir una cinquantena de persones, que van poder veure el nou model de la marca

Per . Actualitzat el

Nikko Center, concessionari oficial de la marca Nissan a Tarragona, va celebrar el passat dimarts, 25 d’abril, una demostració gastronòmica (showcooking) a les seves instal·lacions, situades a la carretera de València, 206 de Tarragona.

El motiu de l’esdeveniment era la presentació de la nova Townstar, una furgoneta pensada per respondre a les necessitats de famílies joves, que tant la poden fer servir per anar a treballar o portar els nen a l’escola com per fer una escapada d’aventura a la muntanya. Anton Ferrater, gerent de Nikko Centrer, explica que el nou model de la marca és molt versàtil, ja que «ofereix un espai molt ampli i còmode, amb acabats de gran qualitat i gran capacitat, a més de la possibilitat de «campetitzar-la», de manera que és el transport ideal per a famílies aventureres que gaudeixen de plans a la natura i d’escapades en qualsevol moment».

Per mostrar aquestes virtuts es va organitzar aquesta demostració de cuina a càrrec d’una reconeguda xef, la qual va ensenyar en directe com es podien cuinar tres plats de manera ràpida i senzilla, per demostrar que és molt fàcil organitzar una escapada en qualsevol moment sense haver de patir per res.

A l’esdeveniment hi van assistir una cinquantena de persones, entre clients i simpatitzants i públic en general, que van poder gaudir d’aquestes habilitats culinàries i també van poder veure de prop aquest nou model de la marca, el qual es troba a disposició de qui el desitgi conèixer més a fons. Només cal demanar cita al 977 54 95 60.