L’Hospital del Vendrell du a terme la consolidació de la nova àrea d’Atenció Continuada i la remodelació de l’espai de Rehabilitació

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, i la regidora de Salut, Montse Martín, visiten l’hospital per veure el desenvolupament de les obres

Per . Actualitzat el

Avui l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, i la regidora de Salut, Montse Martín, han fet una visita a l’Hospital del Vendrell per veure el desenvolupament de dues actuacions de millora que s’hi estan realitzant.

La doble actuació que s’està duent a terme a l’Hospital del Vendrell consisteix en la consolidació d’una nova àrea d’Atenció Continuada i en la remodelació de l’àrea de Rehabilitació, tots dos serveis ubicats en un espai de més de 740 metres quadrats a la zona central de planta baixa.

La nova Atenció Continuada, amb flux de pacients propi i amb funcionament independent del servei d’urgències, tindrà una superfície total de 300 metres quadrats. Aquesta nova zona d’Atenció Continuada comptarà un total de 5 consultes (1 pediàtrica) i 4 boxs (dos pediàtrics), una sala de tractaments, sala d’espera general, sala d’espera pediàtrica, zona d’admissions, magatzem i serveis adaptats.

Pel que fa a la renovada àrea de Rehabilitació, amb una superfície de més de 440 metres quadrats, comptarà amb 3 consultes, 8 boxs de tractament individuals, un nou gimnàs, sales d’espera, diferents vestidors i dutxes per a pacients, una sala per a logopèdia, serveis adaptats i despatxos per a professionals.

Tota l’obra s’està fent sota criteris d’eficiència energètica i amb els màxims criteris d’accessibilitat, seguretat i funcionalitat, tant per a usuaris com per a professionals.

La inversió total d’aquesta doble acció és de 800.000 euros, a càrrec de la Xarxa Santa Tecla. Es preveu que les dues noves zones, Atenció Continuada i Rehabilitació, estiguin operatives al llarg d’aquest estiu del 2022.