L’Hospital de Santa Tecla celebra la jornada de portes obertes per a futurs MIR

Les especialitats ofertes cada any al centre són Medicina Familiar i Comunitària (MFiC) i Medicina Interna (MI)

Per . Actualitzat el

L’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla ha celebrat aquest 22 de març la seva habitual jornada anual de portes obertes per a futurs MIR (Metges Interns Residents) que a partir del pròxim 31 de maig s’incorporaran als hospitals del país per cursar la seva especialització. En el cas de la Fundació Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, les especialitats ofertes cada any són Medicina Familiar i Comunitària (MFiC) i Medicina Interna (MI). Un total de cinc llicenciats i llicenciades en medicina de diversos punts de Catalunya han assistit presencialment a la jornada de portes obertes, que també ha tingut una vessant telemàtica per a aquelles persones interessades que no s’han pogut desplaçar fins al saló d’actes de l’hospital de la Rambla Vella de Tarragona.

La jornada de portes obertes, que serveix per explicar als futurs MIR les opcions de formació i experiència que ofereix la Xarxa Santa Tecla –a l’Hospital de Santa Tecla, a l’Hospital del Vendrell i a l’Atenció Primària– ha anat a càrrec de Mireia Aymamí, cap de la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària, i de Joan Pellejà, cap de la Unitat Docent de Medicina Interna. L’oferta formativa és de 10 places de Medicina de Família i 1 plaça de Medicina Interna.

Actualment, a la Xarxa Santa Tecla hi ha un total de 29 MIR que s’estan formant en les especialitzacions de MI i MCiF. La Xarxa Santa Tecla va assolir la seva primera acreditació com a centre formador de metges residents l’any 1996 i des de llavors, gràcies a la feina de les seves unitats docents, ha anat ampliant progressivament la seva oferta formativa.