Crida de la Fundació Bonanit per acollir famílies refugiades d’Ucraïna

Crida als propietaris d’habitatges buits per cedir-los temporalment a un preu simbòlic o per sota de mercat

Per . Actualitzat el

Davant la crisi de l’actual guerra a l’est d’Europa, que ha provocat al nostre continent l’onada de refugiats més gran des de la II Guerra Mundial, la Fundació Bonanit de Tarragona proposa acollir tres famílies ucraïneses en pisos de lloguer durant almenys un any.

La gestió es fa amb la participació de la Fundació Hospital Sant Pau i Santa Tecla, cofundadora de la Fundació Bonanit, i amb la col·laboració de la Creu Roja, ACNUR i altres organitzacions que atenen els desplaçats des del primer moment.

Durant aquest període, i per tal de procurar estabilitat a aquestes famílies, la Fundació les atendrà en les seves necessitats, no només de sostre sinó també perquè disposin dels serveis essencials d’alimentació, vestit i altres, així com en totes les gestions que siguin necessàries per ajudar-les en la recerca de feina i aconseguir la reunificació familiar.

Per això, la Fundació Privada Bonanit demana a la població de Tarragona la seva ajuda, particularment a propietaris d’habitatges buits perquè puguin cedir-los temporalment a la nostra entitat, a un preu simbòlic o per sota de mercat, com a mostra de solidaritat amb una població tan castigada per la guerra. 

Qualsevol iniciativa d’empreses o de particulars per ajudar econòmicament a apadrinar una família serà benvinguda.

La Fundació Bonanit contactarà amb qui pugui ajudar. Canalitzen la iniciativa a través del telèfon 977249733 i del correu electrònic fbonanit@gmail.com.

També s’ofereix un compte corrent per qui pugui fer alguna aportació:

ES93 2100 0006 3702 0138 1497 (CAIXABANK)

Es demana identificació completa, DNI i adreça.