Inaugurada la nova Llar Residència de la Fundació Estela al centre de Tarragona

La inauguració ha anat a càrrec de Violant Cervera, consellera de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, acompanyada de l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà

Per . Actualitzat el

Amb un pressupost de 2,4 milions d’euros, a càrrec de la Xarxa Santa Tecla, la nova llar-residència de la Fundació Estela aporta un total de 24 places públiques a usuaris i usuàries amb discapacitat intel·lectual majors de 18 anys en un equipament funcional i ubicat al centre de la ciutat de Tarragona.
El projecte ha consistit en la rehabilitació integral de dues plantes d’un edifici ubicat a la Rambla Vella de Tarragona, dotant-les de dues unitats de convivència totalment independents amb capacitat per a 12 persones cadascuna, prioritzant les habitacions individuals, el confort i la intimitat dels residents. A més cada unitat de convivència disposa de cuina, bugaderia i rebost propis.
L’emplaçament de la nova llar-residència, construïda amb criteris d’eficiència energètica, permet als seus usuaris i usuàries una major accessibilitat al nucli urbà de Tarragona, facilitant una major interacció i integració amb la societat.
La inauguració ha anat a càrrec de Violant Cervera, consellera de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, acompanyada de l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà.