Els Stromboli Jazz Band celebren deu anys amb un concert al Teatre Tarragona

Tindrà lloc el dia 13 de març a les 19 hores i servirà per presentar el seu tercer disc

Per . Actualitzat el

Ara fa deu anys naixia una de les bandes de música tarragonines més conegudes i estimades a la ciutat, pel seu tarannà festiu i de bon rotllo. Els Stromboli Jazz Band, una formació integrada per cinc músics –Raül Cid, al trombó, veu i direcció; Josué García, a la trompeta; Ton Solé, al banjo i l’ukelele; Ismael Carles, a la tuba, i Adrià Mort a la bateria–, han anat desenvolupant el seu projecte musical de proximitat per tot el territori i en espais ben diversos.

Molt coneguts per la seva participació en el reconegut Festival Dixieland de Tarragona, es caracteritzen per un estil de música que navega entre el jazz, el swing, el dixie i les versions alegres i informals, que s’adapten a qualsevol esdeveniment i garanteixen una bona estona de diversió.

Raül Cid, anima mater del projecte, destaca que «des dels inicis, la nostra idea era apropar al públic el nostre estil de música, fer-lo assequible a tothom, per això som una formació polivalent que es pot adaptar a qualsevol escenari sense gaires requisits quant a infraestructura».

El seu èxit, segons Cid, rau en el fet que «som una formació molt propera al públic que ens ve a veure, ja que els fem participar de manera molt directa en les nostres actuacions. Quan toquem, posem tota la nostra energia i això es nota i es transmet».

Tot i que les actuacions en directe són la seva principal carta de presentació, al llarg de la seva trajectòria musical la banda ha gravat dos discos: Smile (2013) i Be Happy (2017) i aquest any del desè aniversari presentarà el seu tercer disc recopilatori. “Es tracta de versions de cançons molt conegudes, portades al nostre terreny i que han format part del nostre repertori durant tots aquests anys», explica Raül Cid.

Com no podia ser d’una altra manera, els Stromboli en preparen una de grossa per celebrar aquest nou disc i aquests deu anys de carrera musical i convoquen tots els seus seguidors a un concert ben especial que tindrà lloc el dia 13 de març al Teatre Tarragona. «No serà només un concert de celebració dels nostres deu anys, sinó un homenatge a tota la gent que ens ha acompanyat al llarg d’aquest temps i que ens ha convertit en el que som ara», afirma Cid, «serà un concert molt especial… i ple de sorpreses», conclou.

El concert tindrà lloc el dia 13 de març a les 19 hores i les entrades ja estan disponibles a entrades.tarragona.cat