Convocatòria pública per formar part del mercat de la Plaça dels Carros de Tarragona

A banda de productes de proximitat, l’oferta s’amplia ara també a parades d’artesania

Per . Actualitzat el

Els Mercats de Tarragona obren una nova convocatòria pública per formar part del Mercat de la Pagesia de la Plaça dels Carros. El mercadet se celebra els dissabtes al matí de 8.00 a 14.00h i està destinat a parades de productes de proximitat de venda directa (fruita, verdura, ous, pa, coques, formatges, embotits, vi i cerveses, olis o mel, entre d’altres) i també s’amplia ara a productes d’artesania.

El Mercat de la Plaça dels Carros pretén fomentar i consolidar la importància dels productes locals, afavorir la seva comercialització i ajudar al desenvolupament comercial de l’entorn i dels petits productors.

El president de l’empresa de Mercats de Tarragona, Dídac Nadal, destaca que “després de fer un seguiment del mercat des del seus inicis, ampliem ara la seva oferta també al sector de l’artesania. Seguim convençuts que aquest mercadet pot esdevenir un veritable eix dinamitzador de la Part Baixa de la ciutat i un revulsiu positiu pel comerç local, la cultura i la cohesió social”.

Els productors i artesans interessats poden presentar la documentació fins el divendres 25 de febrer a les 14.00h. Les bases es poden consultar al taulell d’anuncis de la pàgina web dels Mercats de Tarragona: https://bit.ly/3rUyvvS