L’Aeroport de Reus connectarà aquest estiu novament amb les Illes Balears

La companyia Air Nostrum oferirà dos vols setmanals a Palma de Mallorca del 14 de juny al 4 de setembre

Per . Actualitzat el

L’Aeroport de Reus comptarà aquest estiu amb dos vols setmanals directes que connectaran la Costa Daurada i Palma de Mallorca, una ruta que operarà la companyia Air Nostrum. L’aerolínia oferirà, a més, la possibilitat de volar amb un mateix bitllet des de Reus fins a les illes de Menorca i Eivissa, fent una senzilla escala a Palma. L’obertura d’aquesta ruta ha estat possible gràcies al treball conjunt de la Taula Estratègica de l’Aeroport de Reus, que compta amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. La connexió entre l’aeroport de Reus i Palma de Mallorca s’estrenarà el proper 14 de juny i mantindrà dos vols setmanals fins al 4 de setembre. Els vols amb sortida i arribada a Reus i Palma de Mallorca tindran lloc cada divendres i dimarts fins al 21 de juliol. A patir d’aquesta data i fins al 4 de setembre la connexió es farà dissabtes i dimarts.

La presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Meritxell Roigé, ha destacat que “reprendre aquest 2022 les connexions entre l’Aeroport de Reus i les Illes Balears és una gran notícia que confirma les bones expectatives pel que fa a la recuperació del sector turístic, així com la importància de continuar treballant en la fidelització dels mercats de proximitat”.

La feina conjunta de la Diputació de Tarragona, ajuntaments, Generalitat i les principals entitats que configuren el teixit econòmic del territori es manté per ampliar el nombre de rutes i l’activitat a l’aeroport de Reus. Aquesta infraestructura tornarà a ser clau en la recuperació del sector turístic i de l’economia de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre aquest 2022.

A més de la connexió amb les Balears que operarà Air Nostrum, a hores d’ara ja hi ha confirmades connexions amb un total de 23 destinacions internacionals amb sortida o destinació l’Aeroport de Reus per aquesta temporada amb les companyies Jet2, Ryanair i TUI que entre abril i setembre han ofertat ja un total 966.000 places. Entre les novetats anunciades, després de la presència del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona a FITUR, hi ha la nova connexió entre Reus i Bristol que operarà la companyia britànica Jet2.