Messer Ibérica col·labora en la posada en marxa de la nova llar-residència de la Fundació Estela

Donació de 4.400 euros per a l’adquisició de mobiliari i material per al nou equipament social ubicat a la Rambla Vella de Tarragona

Per . Actualitzat el

Messer Ibérica està una vegada més al costat de l’activitat social desenvolupada per la Xarxa de Santa Tecla. En aquesta ocasió, l’empresa química amb seu a Vila-seca ha realitzat una donació de 4.400 euros a la Fundació Estela per a la Discapacitat, per a l’adquisició de material divers i mobiliari per la nova llar-residència que s’està construint a la Rambla Vella de Tarragona i que, un cop estigui operativa, donarà servei a un total de 24 places públiques.
La setmana passada Marion Riedel, responsable de comunicació i màrqueting de Messer Ibérica, i Susanna Ferré, del departament de gasos medicinals de Messer Ibérica, van visitar les obres de la nova llar-residència de la Fundació Estela i van poder comprovar en persona l’avançat estat del projecte, amb previsió de posada en marxa al llarg del primer semestre de 2022. Carmen Juárez, de l’àrea social de la Xarxa de Santa Tecla, va agrair personalment l’aportació feta per Messer Ibérica que, a l’igual que altres institucions i empreses del territori, donen suport a projectes socials desenvolupats per la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla en favor dels col·lectius vulnerables.
Un nou espai funcional i al centre de la ciutat
Amb un pressupost de 2,4 milions d’euros, la nova llar-residència de la Fundació Estela aportarà un total de 24 places públiques a usuaris i usuàries majors de 18 anys amb diversitat funcional en un equipament ubicat al centre de la ciutat de Tarragona.
El projecte consisteix en la rehabilitació integral de dues plantes d’un edifici ubicat a la Rambla Vella de Tarragona, dotant-les de dues unitats de convivència totalment independents amb capacitat per a 12 persones cadascuna, prioritzant les habitacionsindividuals, el confort i la intimitat dels residents. A més cada unitat de convivència disposarà de cuina, bugaderia i rebost propis.
L’emplaçament de la nova llar-residència, construïda amb criteris d’eficiència energètica, permetrà als seus usuaris i usuàries una major accessibilitat al nucli urbà de Tarragona, facilitant una major interacció i integració amb la societat.