Normalitat a l’Hospital del Vendrell després de l’incendi registrat aquesta matinada

Segons Mossos d’Esquadra, sembla que un pacient ingressat hauria intentat encendre una cigarreta estant connectat a la presa d’oxigen medicinal

Per . Actualitzat el

Avui dimecres, a la 1,45 h de la matinada, una deflagració en una de les habitacions de la tercera plata ha activat el protocol d’emergències del centre, que ha comportat l’evacuació de manera preventiva de tots els pacients ingressats en aquesta planta a altres dependències de l’hospital i l’avís a les autoritats competents.

Al centre s’hi han desplaçat diverses dotacions dels bombers de la Generalitat, del SEM, de la Guàrdia Urbana del Vendrell i dels Mossos d’Esquadra, que han procedint a l’extinció del petit incendi ocasionat mentre el personal del centre feia el trasllat dels pacients. En l’incident només s’ha vist  afectat el pacient de l’habitació incendiada, que ha resultat ferit amb cremades al pit, coll i braços. La resta de pacients evacuats han pogut retornar a les habitacions dues hores després, aproximadament.

A hores d’ara el centre hospitalari funciona amb total normalitat i està a l’espera del resultat de la investigació per tal de determinar les causes de l’incendi, si bé les primeres hipòtesis, segons el cos de Mossos d’Esquadra, apunten a una imprudència del pacient que ocupava l’habitació sinistrada, el qual hauria intentat encendre una cigarreta mentre estava connectat a la presa d’oxigen medicinal de l’habitació. Cal tenir en compte que la tercera planta de l’hospital del Vendrell està destinada a persones ingressades per covid.