El sector turístic confia a tornar a la normalitat després de la pandèmia

Els empresaris són optimistes perquè els mercats apunten cap a aquesta direcció

Per . Actualitzat el

El sector turístic de la província de Tarragona encara aquest 2022 com el de la tornada a la normalitat després del malson de la pandèmia de la COVID-19. Malgrat trobar-nos en la cresta de la sisena ona, amb uns indicadors del virus disparats i amb encara algunes restriccions que afecten l’hostaleria i l’oci nocturn, els empresaris són optimistes.

Segons la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT) les sensacions són que si les coses s’arreglen i milloren (es relaxaran les restriccions i la mobilitat de la gent serà més alta).  Asseguren que ja s’està notant ara amb l’esquí, o es va notar amb Halloween, els últims ponts de l’any o a l’agost de 2021 i són optimistes perquè  els mercats apunten cap a aquesta direcció.