Afectacions al trànsit al carrer Ramon y Cajal per obres

Serà a partir de dijous i durant 5 setmanes, amb motiu d’unes obres de millora d’Endesa

Per . Actualitzat el

Amb motiu de l’inici d’unes obres de millora per part d’Endesa al carrer Ramon y Cajal, a partir d’aquest dijous 13 de gener i durant unes cinc setmanes aproximadament, es veurà afectat el trànsit en una primera fase al tram entre Francesc Bastos i Pere Martell i en una segona fase, entre Pere Martell i Prat de la Riba.

A partir d’avui ja se senyalitzarà la zona, que comportarà eliminar les zones d’aparcament i pel que fa a la primera fase o tram, habilitar un sol carril de circulació que s’anirà alternant segons les obres.

Pel que fa a les obres de la segona fase, a més, el tram entre Pere Martell i Prat de la Riba, quedarà tallat al trànsit, desviant la circulació per la Plaça Imperial Tàrraco. Aquest canvi també comportarà el canvi de sentit de circulació del carrer Jaume I.

En totes dues fases també es preveu una nova regulació semafòrica i la recol·locació de contenidors de superfície. Pel que fa a les afectacions a les línies d’autobús municipal, el tall només afectarà a la L42 sentit Complex Educatiu, ja que en sentit Rambla Nova el carril de circulació estarà obert al trànsit. Les obres modificaran el recorregut de la L42 en aquest tram, però no afecta a cap de les seves parades, que es continuaran cobrint amb normalitat.