Aquest dissabte al Kesse, masterclass de gospel amb Michèle Alderete

És directora musical i coach vocal del grup Ol’Green, finalistes de la primera edició del programa ‘Oh Happy Day’, de TV3

Per . Actualitzat el

Dins la programació de tardor de Joventut, aquest dissabte 18 de desembre de 10 a 13h a l’Espai Jove Kesse, la directora musical Michèle Alderete oferirà una masterclass de gospel.  

Graduada en Direcció Coral i Pedagogia del Cant pel Conservatorio Provincial Amadeo Roldán de L’Havana, Michèle Alderete és membre del quartet vocal Gema 4, que ha actuat en diversos espais de renom internacional, com el Festival de les Arts de Massachussets, L’Elysée Montmartre (París) i The Bottom Line (Nova York).

La Michèle exerceix com a directora musical i coach vocal del grup Ol’Green (finalistes de la primera edició del programa Oh Happy Day de TV3 i premi ARC Artista Revelació 2014 . També va participar com a coach vocal i professora de cant en la tercera i la quarta edició del concurs televisiu Oh Happy Day.

 

La masterclass es gratuïta, cal inscripció a: https://tarragonajove.org/activitats/masterclass-de-gospel-amb-michele-alderete/