La Xarxa Santa Tecla millora l’accés virtual dels usuaris als serveis d’Atenció Primària

Es posa en marxa un nou servei de Consultes i gestions en línia més àgil i complet a www.xarxatecla.cat

Per . Actualitzat el

Els usuaris i usuàries de la Xarxa de Santa Tecla disposen des d’ara d’un accés virtual molt més àgil i complet als principals serveis d’Atenció Primària per facilitar la realització de les gestions més habituals relacionades amb els serveis bàsics de salut.
Així, tant des de l’adreça http//citacio.xarxatecla.cat com des de la pàgina principal de la web www.xarxatecla.cat (clicant sobre la pestanya Sol·licitud de contacte Atenció Primària) s’accedeix al mòdul Consultes i gestions, on la persona usuària trobarà un ampli ventall d’opcions relacionades amb informació sanitària general que li permetrà, entre altres, resoldre dubtes i consultes sobre La Meva Salut, demanar informació sobre les campanyes de vacunació de la grip o covid o fer la consulta sobre les seves visites d’especialista en llista d’espera.
Des d’aquí també podrà contactar amb el seu equip d’Atenció Primària per sol·licitar informes mèdics, baixes laborals, demanar hora o resultats d’una prova o analítica, renovar la medicació i també sol·licitar el contacte amb un professional mèdic per un problema de salut concret, que podrà especificar detalladament.
El nou mòdul de Consultes i gestions és una eina molt àgil i intuïtiva que va guiant la persona usuària per les finestres disponibles en funció de les seves necessitats i que té com a objectiu principal facilitar la comunicació entre l’usuari i els serveis sanitaris de la Xarxa Santa Tecla. Aquesta renovació va en la línia de l’impuls que des del Departament de Salut es dona a l’atenció virtual dins del sistema sanitari públic.