Gran èxit tarragoní al Campionat de Catalunya de Sardanes

L’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa ha estat la guanyadora absoluta en dues categories

Per . Actualitzat el

Aquest diumenge ha tingut lloc a Valls la final del Campionat de Catalunya de Sardanes de les categories aleví, infantil i juvenil. La plaça del Pati s’ha omplert de gom a gom per acompanyar les millors colles de sardanes en cada categoria. De les tres categories, dos campionats se’ls han endut dues colles de l’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa, els Petits Tarragona Dansa i la Nova Tarragona Dansa, que s’han proclamat campions en categoria infantil i juvenil, respectivament.

Pel que fa a les altres categories, tot i que no han aconseguit les primeres posicions, han quedat en molt bona posició. La colla més petita de l’Agrupació, la Xerinola, s’ha proclamat sotscampiona de Catalunya. La colla que participa en la categoria gran, la Tarragona Dansa, també està d’enhorabona, ja que després de cinc anys d’inactivitat al Campionat, aquest any ha tornat ben fort i ha quedat la cinquena classificada, però amb molt bones sensacions. I, per acabar, la colla veterana Toc de Dansa, també ha aconseguit el sotscampionat de Catalunya en la seva categoria.

L’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa és de les poques agrupacions que compta amb colles en totes les categories del Campionat de Catalunya.