L’Arboç celebrarà la 809 edició de la Fira de Santa Llúcia el cap de setmana de l’11 i 12 de desembre

Acollirà també una nova edició de la Fira de la Punta al Coixí de Catalunya

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de l’Arboç anuncia el cap de setmana de l’11 i el 12 de desembre com les dates de celebració de la Fira de Santa Llúcia i la Fira de la Punta al Coixí de Catalunya, en una edició de represa després de la pandèmia, i on es celebrarà molt especialment l’efemèride del 80è aniversari de l’Escola de Puntaires de l’Arboç.

El públic familiar i el to nadalenc seran, sens dubte, els grans protagonistes durant tot el cap de setmana de la 809a edició de la Fira arbocenca. El diumenge 12 de desembre seran les puntaires les que agafaran el protagonisme amb la celebració de la Plantada i Exhibició de coixins i amb el Gran Mercat de la Punta al Coixí de Catalunya. Properament anirem revelant els diferents detalls i sorpreses que s’estan acabant d’ultimar.

Properament s’informarà a tots els paradistes del procediment per poder muntar parada durant la fira. A principis de desembre es presentarà el programa amb tots els actes d’aquesta edició que es podrà consultar i descarregar a l’adreça www.arbocenc.cat.