La doctora Ione Montalvo, nova directora mèdica de l’hospital Joan XXIII

Substitueix la Dra. Rosaura Reig, que ha ocupat el càrrec durant 14 anys

Per . Actualitzat el

La Dra. Montalvo substitueix la Dra. Rosaura Reig, que ha estat al capdavant de la Direcció Mèdica de l’hospital durant 14 anys. 

La Dra. Ione Montalvo Aguirrezabala, és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (UB), i va fer el MIR en Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor a l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII (HUJ23). 

Va cursar el Màster en Administració Sanitària (MuAS-4) per l’Escola Nacional de Sanitat (ENS) / UNED / IMIENS/ IISCIII, també va realitzar el Postgrau en Seguretat i Qualitat Assistencial i Legal per la Universitat de Barcelona / Universitat de Vic / Universitat Central de Catalunya 2019. 

Ha treballat com a metgessa adjunta del Servei d’Anestesiologia, Reanimació i Clínica del Dolor del l’HJ23, des de l’any 2009 fins ara; és referent d’Anestèsia a Cirurgia Toràcica i membre electe de la Junta Clínica. 

Ha estat coordinadora del Procés Quirúrgic de l’HJ23 des del mes de maig de 2019 fins al setembre d’aquest any 2021