Salou posa en marxa una nova edició de la campanya comercial de descomptes ‘Bons Compra Salou’

Es posa a disposició de la ciutadania 60.000 euros per continuar en la línia de reactivació i dinamització de l’activitat econòmica de la ciutat.

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Dinamització Econòmica, reprèn la campanya comercial de descomptes ‘Bons Compra Salou’, amb una nova edició pre-Nadal, que començarà el proper divendres, 5 de novembre, i que s’allargarà fins al 5 de desembre (o fins a esgotar el pressupost inicial).

En aquest sentit, l’àrea posa a disposició de la ciutadania 60.000 euros, per tal de continuar en la línia de reactivació i dinamització de l’activitat econòmica de la ciutat.

Es tracta d’una iniciativa en col·laboració amb l’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris, i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou.

Els bons consistiran en un 50% de descompte en compres de, com a màxim, 100 euros de despesa (no hi ha un topall mínim de despesa), en aquells establiments adherits del municipi. En aquesta ocasió, no hi haurà un màxim d’usos dels bons. Tanmateix, un cop s’arribi als 50 euros d’estalvi, per persona, entre totes les compres realitzades, ja no es podrà gaudir més d’aquest descompte.

Cal dir que tenen accés a aquests bons les persones empadronades i/o propietàries d’immobles a Salou, majors de 18 anys.

Actualment, hi ha adherits a la campanya una vuitantena d’establiments, relacionats amb l’àmbit de la roba, el calçat, els complements, l’estètica, la restauració i la decoració, entre d’altres.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha posat en valor “la bona acollida d’aquest tipus d’iniciatives de dinamització comercial, tant per part de la ciutadania, com dels establiments”. També ha assenyalat que, amb aquesta acció, “els nostres comerços demostren, una vegada més, el seu potencial dins del teixit econòmic de Salou i la seva bona predisposició a l’hora de col·laborar amb l’Ajuntament”.

Així mateix, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha explicat que “aquesta nova edició dels Bons Compra Salou té com a objectiu incentivar que s’avancin les compres de Nadal, i, alhora, que aquestes es facin al nostre comerç local”.

Si sóc client/a?

El client/a, per poder beneficiar-se d’aquesta acció, haurà de registrar-se, només un cop, a la pàgina web bons.salou.cat, clicant a ‘Compra Salou’, i omplir les dades sol·licitades. La persona rebrà un missatge al mòbil, un SMS, conforme ja està registrada, i ja podrà adreçar-se als comerços a gaudir dels descomptes. En el moment de fer la compra, caldrà portar sempre a sobre el DNI i el telèfon mòbil amb el qual es va registrar. D’aquesta manera, el comerciant validarà el codi SMS i s’aplicarà el descompte, a l’instant.

Si sóc un comerç?

En el moment de la compra, el comerciant haurà d’entrar a bons.salou.cat i clicar a ‘Sóc un comerç’. Haurà de demanar el DNI al client i posar l’import. El client li mostrarà el SMS per aplicar el descompte.

Per més informació, cal contactar amb l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, al telèfon 977 30 92 14, al WhatsApp 687 20 94 35, o al correu electrònic promocioeconomica@salou.cat