A la venda les entrades de la nova temporada de tardor dels Teatres de Tarragona

Les localitats es podran adquirir tant a través del web dels Teatres com a les taquilles del Teatre Tarragona

Per . Actualitzat el

Demà, dia 3 de novembre, a les 11 h, comença la venda d’entrades de la nova temporada de Tardor dels Teatres de Tarragona. Les localitats estaran disponibles al mateix temps tant des del web http://teatres.tarragona.cat com a les taquilles del Teatre Tarragona que, en el seu primer dia de venda, obriran de manera excepcional d’11 a 13 h i de 17 a 19 h.

A partir de dijous, l’horari de les taquilles del Teatre Tarragona serà l’habitual; és a dir, dimecres i dijous, d’11 a 13 h, divendres, d’11 a 13 h i de 17 a 19 h; i els dies de funció, dues hores abans de l’espectacle, a l’espai on es faci la representació.

La nova programació s’iniciarà aquest divendres dia 5 de novembre amb La filla del mar, de La Barni Teatre i s’allargarà fins al febrer de 2022, amb un total de 22 propostes dels diferents àmbits de les arts escèniques més els espectacles inclosos en els diferents cicles estables com la Franz Schubert Filharmonia, el Petit Tarragona, l’OFF Km0 i Música per a tothom, de Joventuts Musicals.

La programació completa es pot consultar al web dels Teatres de Tarragona així com a la TGN Agenda.