La URV rehabilitarà l’edifici de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia

El Consell de Govern ha aprovat destinar 5,13 milions d’euros a aquestes actuacions

Per . Actualitzat el

El Consell de Govern d’aquest dijous 28 d’octubre ha aprovat destinar 5.134.799 milions d’euros a la rehabilitació de l’edifici actual de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia, al campus Sescelades. Una vegada fetes les operacions més urgents per adequar l’edifici, que han tingut un cost de 266.202 euros, properament es licitarà el projecte i l’execució de l’obra de remodelació. Aquest tindrà com a resultat un edifici rehabilitat per a l’activitat docent i de recerca però d’ús polivalent, que en el futur podria tenir altres usos si s’obtingués el finançament necessari per traslladar la facultat al campus Catalunya.

Les obres, que se simultaniejaran amb l’activitat del centre, inclouen la rehabilitació energètica de les façanes i cobertes; la renovació de les instal·lacions de climatització i il·luminació; l’adequació estructural i funcional; la millora de la xarxa d’evacuació d’aigües; l’adequació de la sala d’actes i dels laboratoris, i la renovació de la instal·lació elèctrica. El projecte executiu determinarà com es concretaran aquestes actuacions i en quines fases.

Per aquestes actuacions s’han previst els 5,13 milions d’euros aprovats al Consell de Govern. Fins ara, s’han destinat 1,45 milions d’euros entre el projecte inicial de trasllat de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia al campus Catalunya i les diferents obres i actuacions de millora que s’han dut a terme especialment els darrers dos estius al centre actual.