Tarragona recuperarà la Cavalcada de Reis

Sempre que les condicions sanitàries ho permetin, Tarragona recuperarà el format habitual de la Cavalcada de Reis

Per . Actualitzat el

Cavalcada de Reis 2020. Foto: Laia Díaz

El proper 5 de gener, els nens i nenes de la nostra ciutat podran tornar a veure passar pels seus carrers la Cavalcada de ses Majestats, els Reis Mags d’Orient.

 

Sempre que les condicions sanitàries ho permetin, la Cavalcada d’aquest proper 2022 recuperarà el seu format habitual. Així ho va acordar ahir al vespre en Comissió el Consell Municipal de la Cavalcada de Reis de Tarragona, qui juntament amb la conselleria de Festes de l’Ajuntament,  ja ha començat a treballar en l’esdeveniment, després d’un any sense sortir a causa de la pandèmia de la Covid-19.
Així ho ha comunicat l’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona i president del Consell Municipal de la Cavalcada, Pau Ricomà, qui ha expressat que “avui podem anunciar una de les notícies més emocionants i desitjades per a la nostra ciutat des que va començar la pandèmia. Després de l’aturada obligada de l’any passat, volem que el proper 5 de gener sigui un dia encara més bonic i màgic que mai. Els nostres infants s’ho mereixen”.
Durant la reunió d’ahir del Consell i fruit de la bona experiència de l’any passat, també es va decidir acollir de nou per segon any consecutiu, l’organització del Magatzem Reial al Refugi 1 del Moll de Costa. Tal com ha detallat l’alcalde Ricomà, “la idea és recuperar la visita dels Reis Mags d’Orient a la nostra ciutat tal com la coneixíem abans de la pandèmia però no volem oblidar tot allò positiu que hem après arrel d’aquesta crisi sanitària. És per això que, a banda de la tradicional Cavalcada, els infants de casa nostra podran enguany repetir la màgica i extraordinària experiència de l’any anterior i visitar els patges de ses majestats els Reis Mags durant les jornades de preparació de la nit més màgica de l’any”.
En aquesta línia també, durant la Comissió del Consell Municipal de la Cavalcada d’ahir, els seus membres van acordar recuperar la plaça de la Font com espai emblemàtic per a la rebuda de l’Home dels Nassos el matí de l’últim dia d’aquest 2021, afegint però al seu itinerari, alguns dels barris de la ciutat tal com es va fer el 31 de desembre del passat 2020, quan per tal d’adaptar-se a les condicions sanitàries, l’Home dels Nassos va modificar el seu habitual trajecte a dalt del seu cotxe, acompanyat de músics per diversos racons de Tarragona.