‘Via Lliure’, de RAC1, convertirà el Museu del Port de Tarragona en un plató radiofònic obert al públic

El pròxim 17 d’octubre, el periodista Xavi Bundó i l’equip del programa, retransmetran en directe des de la primera planta del nou Museu del Port

Per . Actualitzat el

Aquest diumenge, 17 d’octubre, el nou Museu del Port Tarragona serà protagonista i plató excepcional del magazín radiofònic matinal dels caps de setmana ‘Via Lliure’ de RAC1. El programa, liderat pel periodista Xavi Bundó desembarcarà, amb el seu equip, fent servir la primera planta del Museu per retransmetre en directe el seu programa de les 7:00h del matí fins a les 14:00 h del migdia. 

El Museu es convertirà en el nou i original emplaçament del programa Via Lliure des d’on persones vinculades amb el món de la mar, amb experiències, anècdotes i trajectòries relacionades amb el Port donaran un ‘toc’ salat, personal i emotiu. 

El programa, en directe des de la primera planta del Museu, comptarà amb un públic d’unes vuitanta persones, atenent les mesures d’aforament de la COVID 19. A més dels convidats i convidades que formaran part del programa com a protagonistes en aquest rellevant esdeveniment a la ciutat de Tarragona. 

El programa estarà dividit en dues parts. La primera part, l’equip de Via Lliure conduït pel periodista Bundó, retransmetrà de 7:00h a 10:30h del matí sense públic. A partir les 10:30 començarà la segona part del programa i, llavors, el Museu obrirà les portes per tal que tothom que vulgui es pugui apropar i sentir, de ben a prop, les històries i, veure, en primera persona com es duu a terme un programa radiofònic en directe, a més de comprovar la transformació del Museu en un plató radiofònic. 

‘Via Lliure’, donarà pas a descobrir el nou Museu del Port i a conèixer les primeres impressions del nou espai tarragoní. El Port de Tarragona convida a venir i seguir en directe el programa de ràdio que, complementarà el seu acomiadament al Museu, amb actuacions musicals en directe per amenitzar una trobada molt especial i, que de ben segur, quedarà tatuada a la memòria històrica del Museu del Port, de la ciutat i de totes les persones que, d’una manera o altra, vulguin participar en aquest esdeveniment.