La Bisbal del Penedès serà la seu del nou centre logístic de l’empresa Affinity

L’Ajuntament oferirà els llocs de treball que l’empresa necessiti a través del SOM Bisbal

Per . Actualitzat el

L’empresa Affinity està treballant en la construcció d’una nau de 36.000 metres quadrats a la Bisbal del Penedès que es convertirà en el nou centre logístic de l’empresa a Catalunya.

L’alcaldessa Agnès Ferré es va reunir amb l’empresa i va fer una visita als terrenys el passat mes de juliol, amb l’objectiu d’establir contacte amb alguns dels seus càrrecs i així poder oferir els llocs de treball que pugui necessitar l’empresa a través del Servei d’Ocupació Municipal de la Bisbal del Penedès (SOM Bisbal). Ferré ha explicat que “per a la Bisbal del Penedès és una gran notícia que una empresa com Affinity aposti per instal·lar-se a la Bisbal del Penedès, ja que suposa un creixement empresarial per al municipi i, a més, suposarà a mig termini ampliar l’oferta de llocs de treball qualificats”.

Per la seva banda, Andrés Sánchez, responsable de logística (Supply Chain Director) de l’empresa Affinity ha explicat que “estem molt contents de poder iniciar aquest gran projecte a La Bisbal de la mà de la promotora Grup Engind i molt satisfets del suport que estem rebent per part de l’Ajuntament per poder posar en marxa el nou centre logístic”.

Actualment l’empresa té la seu central a L’Hospitalet de Llobregat i compta a Catalunya amb una fàbrica a Santa Margarida i els Monjos. La nova nau de la Bisbal del Penedès serà el centre logístic de referencia per Affinity, des de on la companyia distribuirà alimentació per a gossos i gats de marques com Ultima, Advance i Brekkies.

Ferré ha explicat que “s’han iniciat converses amb l’empresa per establir possibles col·laboracions vehiculades a través de la Regidoria de Benestar Animal, com ara la donació d’alimentació per a gats per a les colònies de gats ferals registrades a l’Ajuntament o altres projectes de benestar animal vinculats al territori”.