Covestro dona 100 tests d’antígens a la Xarxa Santa Tecla

La donació es fa per facilitar la celebració de les actuacions castelleres

Per . Actualitzat el

Covestro ha realitzat una donació de 100 tests d’antígens a l’Hospital Santa Tecla de Tarragona. Aquestes proves seran utilitzades per les quatre colles castelleres locals amb la finalitat que els seus membres puguin participar en les actuacions previstes en les festes de Santa Tecla.

D’aquesta manera, Covestro contribueix a la reactivació de les actuacions castelleres a la ciutat de Tarragona, en el marc de les festes de Santa Tecla, juntament amb diferents empreses del sector químic local que també s’han sumat a aquest propòsit.

Aquesta és una de les múltiples accions que Covestro porta desenvolupant des de l’inici de la pandèmia per a oferir el seu suport, tant als ciutadans com al sector sanitari i assistencial, i per a ajudar en la seva labor enfront de l’emergència sanitària. L’any passat, la companyia va donar 30.000 euros a institucions sanitàries de Tarragona i Barcelona i va lliurar 10.000 ulleres mèdiques de policarbonat a l’Hospital Joan XXIII i 1.000 màscares quirúrgiques a la Xarxa Santa Tecla de Tarragona.

Amb tot, Covestro continua mobilitzant-se per a lluitar contra la pandèmia i ofereix el seu suport en pro de la seguretat i la minimització de riscos de tota la ciutadania.