El col·legi d’advocats de Tarragona renova la col·laboració amb La Muntanyeta

Les dues fundacions han rubricat l’acord amb una trobada dels seus representants

Per . Actualitzat el

La Fundació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona, l’ICAT, ha renovat la seva col·laboració amb la Fundació La Muntanyeta, entitat adherida a la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla i que es dedica al suport a les persones afectades per paràlisi cerebral. La renovació de la col·laboració s’ha rubricat en una trobada de la degana de l’ICAT, Estela Martín, i el diputat Jose Ferrándiz, amb el director general de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, Joan M. Adserà, i el director adjunt, Joan Aregio. 

La Muntanyeta es va fundar el 1999 amb l’objectiu de donar assistència, protecció, atenció i tutela a les persones que pateixen paràlisi cerebral a les comarques de Tarragona. Actualment dona servei a un centenar d’usuaris a les seves instal·lacions del Camí de la Muntanya de Sant Pere i Sant Pau, on hi ha una escola, un centre ocupacional i una residència. 

L’ICAT col·labora amb diverses entitats que treballen en l’àmbit dels serveis socials i el suport als col·lectius més vulnerables, com és el cas de la Fundació Onada, la Fundació Bonanit i Ginac.