El Nàstic i el Club Bàsquet Tarragona col·laboren amb el Departament Salut per promoure la vacunació

Jugadors dels dos equips animen a la ciutadania a vacunar-se i apel·len a tenir una bona temporada

Per . Actualitzat el

El Departament de Salut ha comptat amb la col·laboració del Gimnàstic de Tarragona i del Club Bàsquet de Tarragona (CBT) en una campanya per promoure la vacunació entre la població que encara no està vacunada.

Jugadors dels dos equips tarragonins apel·len a la ciutadania a vacunar-se ara i a tenir una bona temporada. La campanya ha estat enregistrada aquesta setmana a les instal·lacions d’ambdós equips, consta d’un vídeo i una imatge on els jugadors insten a vacunar els ciutadans.

Aquesta campanya es difondrà per les xarxes dels clubs així com també per les xarxes dels proveïdors de salut de la Regió Sanitària Camp de Tarragona.

Per part del CBT els jugadors que hi ha pres part han estat Daniel Tugores, Victor Vinós i José Miguel Moreno “JJ”. Del Nàstic de Tarragona els esportistes que hi ha participat són Nil Jiménez, Pol Ballesteros, Pol Prats, Francesc Fullana i Pedro del Campo.

Amb el lema “Vacuna’t ara, tu que pots. Per una bona temporada” des de salut es pretén incentivar la vacunació a aquelles persones que, per un motiu o altre, encara no ho han fet. L’accés a la vacunació pot realitzar-se demanant cita prèvia a vacunacovidsalut.cat o dirigint-se als punts de vacunació que tenen a disposició dosis sense cita.