Les oficines d’atenció a la ciutadania reobren les portes

Totes les oficines estaran obertes a partir del dia 13 de setembre en horari habitual

Per . Actualitzat el

El proper 13 de setembre es tornaran obrir les oficines d’atenció a la ciutadania de Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador que es van tancar a causa de les restriccions provocades per la pandèmia de la covid-19. Una setmana més tard, el dia 20, s’obrirà l’oficina de la Part Alta que sempre es tanca durant el mes d’agost i principis de setembre. La consellera Cristina Guzmán ha destacat “amb les dades actuals creiem que és un bon moment per tornar a obrir totes les oficines, i així estar més a prop de  la ciutadania. També vull aprofitar per posar en valor l’enorme tasca que s’ha fet des de l’OMAC per adaptar-se al context d’emergència sanitària durant aquests mesos”. 

L’OMAC de Sant Pere i Sant Pau obrirà els dilluns,  dimecres i divendres en horari de matí de 9 a 14 h, mentre que l’IMAC de Sant Salvador obrirà els dimarts i dijous a la mateixa hora. A partir del dia 27, a més l’OMAC Centre a la Rambla Nova començarà obrir a les tardes, ja que iniciarà l’horari d’hivern.