Finalitzen els treballs d’inspecció i manteniment de la Muralla

Els treballs els ha dut a terme una empresa especialitzada i tenen un pressupost de 45.000 €

Per . Actualitzat el

Ahir al migdia es van donar per acabats els treballs d’inspecció i manteniment de la Muralla a la Baixada del Roser. En aquest moment, l’empresa està retirant les tanques i restablint la senyalització de trànsit. També s’ha restablert l’accés pel portal de Sant Antoni i properament es col·locaran les pilones del carrer Escrivanies Velles i del Pla de la Seu.

Durant aquests dies, la Muralla de Tarragona s’ha sotmès a treballs d’inspecció i manteniment. Una empresa especialitzada -encapçalada per un conservador-restaurador en Béns Culturals amb titulació universitària- ha dut a terme les tasques de manteniment d’aquest monument patrimonial, en el primer tram intern de la Muralla, situat a la Baixada del Roser -entre la plaça de Sant Joan i l’Arc del Roser- fins a arribar a la plaça del Pallol i tindrà un pressupost de 45.000 euros.