L’Ajuntament convoca trenta places en un nou Pla d’Ocupació Municipal

Les sol·licituds es poden presentar fins al 27 de setembre al Registre General o telemàticament a la seu electrònica del consistori

Per . Actualitzat el

Des d’aquesta setmana i fins el 27 de setembre es poden presentar ja al Registre General o telemàticament a la seu electrònica de l’Ajuntament de Vila-seca, les sol·licituds per a la selecció de les persones treballadores que formaran part del segon Pla d’Ocupació Municipal d’aquest any 2021. En aquesta convocatòria són 30 places que se sumen a les 5 places d’agents cívics que ja estan operatius i que es troben pels carrers del municipi realitzant tasques d’informació, sensibilització i promoció d’actituds cíviques fins el proper mes de febrer.

Amb la intenció de tenir en consideració diferents sectors de la població i de millorar i reforçar els serveis a la ciutadania i el manteniment del municipi, les places a cobrir s’han dissenyat atenent diversos perfils professionals de les persones aturades de Vila-seca i a les característiques pròpies dels programes i projectes a desenvolupar pels diferents departaments de l’Ajuntament. La relació dels 30 llocs de treball de la convocatòria és la següent:

– 15 Peó/na de serveis generals

– 2 Encarregat/da

– 4 Auxiliar serveis

– 1 Tècnic/a suport a polítiques  d’Acció Social i Participació Ciutadana (suport al Pla d’Igualtat)

– 2 Tècnic/a suport a polítiques d’Acció Social i Participació Ciutadana (Espai Jove)

– 2 Tècnic/a suport al projecte d’acompanyament a les noves tecnologies.

– 2 Tècnic/a polítiques d’Acció Social i Participació Ciutadana (Banc dels aliments)

– 2 Tècnic/a de suport l’Àrea de Cultura, Coneixement i Relacions Cíviques

Les circumstàncies socials i econòmiques s’han agreujat a conseqüència de la vigent crisi sanitària provocada pel COVID-19, per la qual cosa, es considera convenient continuar amb nous Plans d’Ocupació Municipal amb la incorporació d’algunes modificacions per tal d’adequar-se millor a la realitat social del moment.

Cal recordar que des de l’any 2012 fins a l’actualitat, l’Ajuntament de Vila-seca ha posat en marxa diversos Plans d’Ocupació Municipals dirigits a persones aturades amb especials dificultats d’ocupació, amb la finalitat de donar cobertura al sector de la població més castigat per la crisi.

Més informació a  HYPERLINK “https://seuelectronica.vila-seca.cat/ca/web/guest/oferta-publica-d-ocupacio” https://seuelectronica.vila-seca.cat/ca/web/guest/oferta-publica-d-ocupacio