Comencen les obres de reforma de la coberta del poliesportiu de Sant Pere i Sant Pau

L’obra té un pressupost de 138.188,02 € € euros sense IVA i té una durada estimada de dos mesos

Per . Actualitzat el

Aquesta setmana han començat les obres de reforma de la coberta del poliesportiu de Sant Pere i Sant Pau, una llarga reivindicació del barri. L’obra té un pressupost de 138.188,02 € € euros sense IVA i té una durada estimada de dos mesos. Tal com a remarcat la consellera d’Esports María José López “aquesta actuació segueix una de les línies de treball prioritàries que ens hem marcat basada en posar al dia i millorar les instal·lacions municipals de la ciutat”.

Amb aquesta actuació segueix la línia de treball marcada per la conselleria d’Esports de “posar al dia tots els equipaments esportius de la ciutat per garantir la pràctica esportiva segura, després d’anys sense dur a terme el manteniment adequat” com destaca la consellera Maria José López.

La coberta i el fals sostre del poliesportiu estaven construïts amb fibrociment que conté de fibres d’amiant. Aquest material és molt perillós si es desprèn, i a més tenint en compte l’estat de conservació de la coberta, és necessari dur a terme la substitució de la mateixa.  L’actuació comporta la retirada de la coberta i el fals sostre actual, l’execució d’una nova coberta lleugera amb panells tipus sandvitx i la reposició d’instal·lacions d’enllumenat i esportives que es puguin veure afectades amb la instal·lació de la nova coberta.

Des de la conselleria s’ha treballat per oferir solucions als clubs i esportistes que fan ús de la instal·lació, tal com a explicat la consellera María José López “ es tracta d’unes obres necessàries, però entenem que poden suposar una molèstia per alguns clubs i esportistes per això des de l’Ajuntament hem treballat conjuntament amb ells per tal de buscar la millor solució”.