L’equip sanitari del CAP, pregoners de la Festa Major de l’Arboç 2021

L’Arboç homenatjarà a tot el personal sanitari que amb el seu esforç ha vetllat per la salut dels vilatans

Per . Actualitzat el

El personal de l’equip sanitari del Centre d’Assistència Primària (CAP) de l’Arboç seran els pregoners de la Festa Major 2021. D’aquesta manera, la vila vol retre homenatge a totes aquelles persones que han estat a primera línia de la lluita contra la pandèmia de la Covid-19 i que han protegit amb el seu gran esforç i treball les vides de moltes persones de l’embat de la pandèmia. No només de totes les arbocenques i arbocencs, sinó també de tots els habitants de l’Àrea Bàsica de Salut del Baix Penedès interior, integrada pels municipis de l’Arboç, Banyeres del Penedès, Llorenç del Penedès i Sant Jaume dels Domenys.

El pregó, que es preveu emotiu, tindrà lloc el divendres 20 d’agost de 2021 a 2/4 de 8 del vespre. D’aquesta manera es donarà el tret de sortida a una Festa Major de l’Arboç atípica, marcada per les restrictives mesures anti-Covid-19, però que mantindrà tot l’entusiasme i emoció habituals per part d’una comunitat que viu amb passió la seva festa més preuada. Així, les cercaviles seran substituïdes per exhibicions folklòriques estàtiques i es podran gaudir des de varis punts estratègics del poble amb el públic assistent assegut amb la distància de seguretat i les mesures higièniques estipulades per la normativa vigent. En els propers dies l’Ajuntament de l’Arboç informarà més detalladament sobre les ubicacions i aforament que hi haurà en cada punt estàtic d’actuació de les entitats folklòriques.

Lamentablement, dos dels actes més concorreguts de la Festa Major s’han hagut de suspendre. La diada Castellera i La Carretillada, previstes inicialment pel diumenge 22 d’agost, no es podran celebrar.