El restaurant Bruixes de Burriac d’Altafulla, entre els millors restaurants del món

Per . Actualitzat el

El restaurant Bruixes de Burriac d’Altafulla, propietat del Grup Claustre i amb el xef Jaume Drudis al capdavant, ha rebut el premi Travellers Choice 2021 que atorga la prestigiosa plataforma Tripadvisor i que el reconeix com a un espai que ofereix experiències constants als seus clients.

El premi s’entrega només a aquells restaurants que destaquen per oferir un servei satisfactori que es tradueix sempre en critiques positives dels comensals. Aquesta fita l’aconsegueixen tan sols un 10% dels restaurants de tot el món, els quals formen part d’aquest grup selecte on ja pertany el Bruixes de Burriac.

El restaurant altafullenc, destaca per treballar amb ingredients locals en la elaboració els seus plats, des de les verdures procedents dels pagesos del Baix Gaià al peix de les llotges més properes com Tarragona i Cambrils o els vins de les diferents DO de la zona. A més, el restaurant disposa d’un gran finestral que permet observar com treballa i prepara els plats l’equip de cuina.