La Diputació convoca els Premis Emprèn 2021, una oportunitat per fer realitat projectes emprenedors nascuts a la demarcació

El termini per a optar a la 9a edició del certamen ha començat aquest dijous i finalitza el 20 d’agost de 2021

Per . Actualitzat el

La Diputació de Tarragona convoca una nova edició dels Premis Emprèn, que impulsen anualment projectes empresarials nascuts al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès amb l’objectiu de contribuir a l’aparició de noves iniciatives i generació d’ocupació de qualitat. Les sol·licituds per optar als Premis Emprèn 2021, que tenen una dotació total de 35.000 euros, es poden presentar des d’aquest dijous, 22 de juliol, i fins al dia 20 d’agost. Els Premis Emprèn estan adreçats a les persones emprenedores que vulguin posar en marxa un projecte empresarial o que l’hagin iniciat a partir de l’1 de juliol de 2018.

El concurs està limitat als projectes que tinguin seu social a la demarcació de Tarragona o que s’hagin de desenvolupar en aquest àmbit territorial. Els Premis Emprèn 2021 tindran en compte l’esforç d’adaptació al context derivat de la pandèmia provocada per la Covid-19, un criteri de valoració que es va incorporar per primera vegada en la convocatòria anterior. Trobareu tota la informació referent als Premis Emprèn 2021 a www.dipta.cat/empren/premis.

El certamen premiarà amb 4.000 euros el guanyador de cadascuna de les 5 categories del certamen: turisme, cultura i experiències; salut i esport; tecnologia i innovació; eficiència energètica, i sostenibilitat i economia social. A més, el jurat podrà atorgar fins a 15 reconeixements a altres projectes participants, que s’enduran un premi de 1.000 euros cadascun.

Tots els projectes premiats també rebran assessorament tècnic per part de la Diputació de Tarragona i/o de les seves entitats col·laboradores. Els Premis Emprèn són un dels eixos centrals de tot un conjunt d’actuacions que des de l’Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona es duen a terme per donar suport a les iniciatives emprenedores i al creixement econòmic, social i sostenible del territori.

Des de l’any 2013, el certamen ha impulsat un total de 179 projectes empresarials del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès.