La Xarxa Santa Tecla publica la memòria anual ‘Mirades al 2020’

Es tracta d’un projecte fotogràfic dut a terme amb el fotògraf tarragoní Pep Escoda que ret homenatge als professionals sanitaris

Per . Actualitzat el

Complint els requisits de la Llei de transparència, la Xarxa Santa Tecla Sanitària i Social, presenta aquest mes de juliol la seva memòria anual on es recull tota l’activitat desenvolupada durant el 2020, un any excepcional i difícil a causa de la situació generada per la pandèmia de la COVID-19. Per aquest motiu es va creure que un any tan especial mereixia un resum també especial que permetés mostrar d’una manera emotiva l’experiència viscuda per les persones que formen part de la Xarxa Santa Tecla durant tot aquest temps. I així va néixer Mirades al 2020, un projecte fotogràfic amb el qual es pretén ressaltar el valor més important que ha tingut la institució per fer front a aquesta situació excepcional: els seus professionals. Així, una cinquantena de treballadors i treballadores de la Xarxa, representants de tots els àmbits i àrees de la institució, presten la seva imatge i la seva veu per explicar com s’ha viscut aquest any marcat per la pandèmia.

Per dur a terme aquest projecte s’ha comptat amb la participació del prestigiós fotògraf tarragoní Pep Escoda, que posa la seva particular mirada a través de l’objectiu per captar rostres i mirades de persones que, amb les seves pròpies paraules, expliquen com s’ha viscut aquest temps ple de reptes.

A banda d’aquest apartat especial, la memòria de 2020 recull l’activitat assistencial i les fites més destacades assolides pel conjunt de l’organització durant l’exercici anterior i incorpora una secció dedicada a la Responsabilitat Social Corporativa desenvolupada per la Xarxa Santa Tecla i el compliment dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) per contribuir a fer front als reptes econòmics, socials i mediambientals establerts per les Nacions Unides a escala global.

La memòria general i el projecte Mirades al 2020 es pot veure i descarregar a https://xst.cat/memoria2020

També es pot veure a través de la web www.xarxatecla.cat