Altafulla reforça la plantilla de policia per als mesos d’estiu

Disposarà d’un total de 18 efectius que permetrà sumar un nou agent més en cada torn

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament d’Altafulla ha presentat aquest dijous el reforç policial per als mesos d’estiu. Es tracta d’un total de cinc agents, que completaran una plantilla de 18 efectius amb la qual cosa, segons ha remarcat el Cap de la Policia Local, Jordi Gil, “sumarà un nou agent més en cada torn”. Cal tenir en compte que, tot i que la plantilla és de 19 agents, l’equip policial real era fins ara de tretze, a causa de l’interinatge del cos.

En aquest sentit, el coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, confia que amb la convocatòria de noves places de carrera de cara al setembre es resoldrà el problema de l’elevat interinatge a la plantilla. Per Molinera, aquesta situació és “inadmissible” i la solució passa per regularitzar el cos de la Policia Local d’Altafulla.

Els agents desenvoluparan les funcions de seguretat i protecció ciutadana, ordenació del trànsit de vehicles i persones en les vies urbanes, i especialment, la vigilància i control en les zones de major confluència de visitants com és el Barri Marítim.