ASESA acull quatre estudiants en pràctiques durant el darrer curs

Per . Actualitzat el

Asfaltos Españoles (ASESA) ha acollit durant aquest curs 2020-2021 a quatre estudiants de Formació Professional Dual. En concret, es tracta de dos alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances de l’Escola Joan XXIII que han realitzat les seves pràctiques al Departament de Gestió de Recursos, i dos alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Química Industrial de l’IES Comte de Rius, que han realitzat la formació Dual al Departament de Producció.

La Formació Professional Dual combina la formació acadèmica impartida al Centre Educatiu amb pràctiques ofertes per empreses col·laboradores, la qual cosa permet als alumnes formar-se en un entorn laboral real.

ASESA incorpora des de fa anys les pràctiques formatives vinculades a la Formació Professional. També dona suport a alumnes de la Universitat Rovira i Virgili.