L’Arboç presenta el cicle Dona’m Cultura, amb espectacles a l’aire lliure durant 6 caps de setmana

Cada divendres i dissabte es farà un espectacle en diferents punts de la vila

Per . Actualitzat el

La regidoria de Cultura i Festes i la de Joventut i Lleure de l’Ajuntament de l’Arboç posen en marxa un nou cicle de concerts i espectacles per als pròxims caps de setmana de juliol i agost fins a la Festa Major. Amb el nom de Dona’m Cultura, en aquest cicle es duran a terme espectacles variats els divendres i dissabtes a la nit en diferents llocs de la vila.

El primer espectacle serà aquest divendres 2 de juliol a la recentment remodelada Rambla Gener amb el monòleg del showman baixpenedesenc Guillem Estadella. Guillem Estadella va començar al món de la comunicació als 15 anys a Ràdio Cunit, la ràdio del seu poble. Allí va descobrir que la seva passió era comunicar i fer riure alhora. Als 18 anys va fer el seu primer monòleg i al cap de poc va participar i guanyar l’edició del concurs de monòlegs, ‘Líjar Sonríe’, a Almeria. El seu talent radiofònic ha passat per diferents emissores com SER Catalunya, Digital Hits FM, Onda Cero, RAC1 i durant 3 anys ha estat el reporter del ‘Fricandó Matiner’, el morning de RAC105.

I el dissabte dia 3 de juliol, també a la Rambla Gener gaudirem amb el concert de Maria Jacobs, una cantautora vallenca de només 21 anys que ja de ben petita va demostrar el seu idili amb la música tocant diversos instruments. Actualment està de gira promocionant el seu segon disc anomenat Invisible i està emmarcat dintre un estil pop-country. En aquesta ocasió Maria Jacobs vé, en format trio amb Joan Manetas i Gerard Fort i oferiran un concert de versions i cançons pròpies de l’últim treball Invisible. Tot gira a l’entorn del country-pop electrònic fent una fusió d’estils al directe.

Ben aviat us anunciarem el cartell sencer de tot el cicle, estigueu atents!. Tots els espectacles seran gratuïts i es realitzaran seguint la normativa contra la covid-19 vigent.