La Casa Sant Josep adequa la zona recreativa i els patis

Amb la col·laboració de Vopak Terquimsa, s’hi han instal·lat pèrgoles al pati exterior, un hort urbà i diferents materials d’ús recreatiu

Per . Actualitzat el

Vopak Terquimsa ha col·laborat en l’adequació de la zona recreativa de la Fundació Casa Sant Josep, entitat adherida a la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, dedicada a l’atenció infantil, i també de joves i adolescents en situació de desprotecció o risc social. La companyia logística ha contribuït a la construcció de pèrgoles al pati exterior del centre, la instal·lació d’un hort urbà i de diferents materials d’ús recreatiu.

Una vegada finalitzades les obres, una delegació de Vopak Terquimsa ha visitat les instal·lacions, a l’avinguda Estanislau Figueras de Tarragona. Durant la visita, els responsables han pogut conèixer de primera mà el treball i la labor que es desenvolupa a la Casa Sant Josep. També s’han interessat pels diferents espais del Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) de la Casa Sant Josep, un dels més innovadors i funcionals que existeixen actualment a Catalunya.

Eduardo Sañudo, director general de Vopak Terquimsa ha assenyalat que «aquesta col·laboració s’emmarca dins del compromís per la promoció de l’equitat social i la millora de vida de les persones del nostre entorn». El màxim responsable de la companyia ha afegit que «tenim el compromís des de Vopak Terquimsa de treballar de manera conjunta amb entitats socials del territori per a millorar la situació de vulnerabilitat en què es troben moltes persones».

Per part seva, Roger Borrull, director tècnic de l’àrea social de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla explica que «gràcies a l’aportació de Vopak Terquimsa hem pogut humanitzar i fer més agradables els patis del CRAE. Des que va començar la pandèmia aquestes zones exteriors s’han tornat més imprescindibles que mai per a l’esbarjo i la necessitat de programar multitud d’activitats a l’aire lliure, més encara ara que comença l’estiu».

Vopak Terquimsa continuarà secundant i estant al costat dels sectors més afectats per la crisi, oferint la seva ajuda i solidaritat, tal com marquen els nostres valors com a companyia.