Torna l’Estiu a la Pedrera amb Maria del Mar Bonet com a protagonista

La 6a edició de l’Estiu a la Pedrera a Roda de Berà inclou concerts, espectacles i projeccions durant tot l’estiu

Per . Actualitzat el

 

 

La Pedrera de l’Elies de Roda de Berà serà, un any més, l’escenari de tota una sèrie d’activitats culturals que es duran a terme durant l’estiu. El dissabte 26 de juny, s’estrenarà la temporada amb l’òpera a la fresca El barber de Sevilla de Giaochino Rossini. 

Una de les actuacions més destacades del festival serà el 31 de juliol de la mà de Maria del Mar Bonet, una de les autores més emblemàtiques de la Nova Cançó catalana, on farà un repàs per la seva consolidada trajectòria musical, durant la qual la Mediterrània ha estat el seu gran referent.

Concerts, espectacles i projeccions

L’Estiu a la Pedrera també comptarà amb diferents tributs. El primer serà el dissabte 10 de juliol on la banda Petit Comitè oferirà un tribut a John Lennon, llegendari component de The Beatles en el 40è aniversari de la seva mort. El 17 de juliol, Jan Cruz i la seva banda Los Piratas Cojos faran un tribut a Joaquín Sabina, amb una reinterpretació de les cançons més insignes del seu repertori. 

Els Tres Tenors, Albert Deprius, Antoni Lliteres i Josep Fadó  amenitzaran la jornada del 24 de juliol durant el qual homenatjaran als grans tres tenors Luciano Pavarotti, Placido Domingo i Josep Carreres. Guillem Roma i Camping Band també visitaran la Pedrera; així com Carles Cases amb l’acompanyament de la violoncel·lista Sveta Trushka. 

Les actuacions finalitzaran el 14 d’agost amb el grup musical Marala, on mostraran les seves veus valentes, feministes i despertes. I la jornada “Estiu a la Pedrera” conclourà el 28 d’agost amb la projecció d’una pel·lícula seleccionada per la direcció del Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada.

Totes les actuacions es duran a terme a les 22:00 h a la Pedrera de l’Elies de Roda amb aforament limitat i respectant les garanties de seguretat. Tot i que en cas de pluja els actes es traslladaran al Casino Municipal.

Podeu veure tota la informació sobre el programa a la web de l’Ajuntament de Roda de Berà:  http://web.rodadebera.cat/agenda/4832-estiu-a-la-pedrera-maria-del-mar-bonet