La Costa Daurada estrena connexió aèria amb les Balears amb tres noves rutes des de l’Aeroport de Reus

L’aeroport de Reus disposarà de dos vols setmanals amb destinació i origen a Mallorca, Menorca i Eivissa

Per . Actualitzat el

L’Aeroport de Reus estrena aquest dimarts, 22 de juny, les noves connexions aèries amb les Illes Balears amb el primer vol amb destinació a Eivissa operat per la companyia Air Nostrum. La previsió és que la ruta es mantingui operativa fins a l’11 de setembre amb dos vols per setmana: dimarts i dissabtes.

També aquesta setmana s’enlairaran des de la Costa Daurada els primers avions que enllaçaran l’aeroport reusenc amb Mallorca i Menorca. Concretament, el dia 24 de juny s’iniciarà la ruta Reus-Maó, que oferirà vols cada dijous i diumenge fins al 10 d’octubre. El dia 26 de juny s’enlairarà el primer vol cap a l’aeroport de Palma, novament amb dos vols setmanals, cada dimarts i dissabte,  amb la previsió que la ruta estigui operativa fins al 9 d’octubre. La companyia Volotea és l’encarregada d’operar aquestes dues rutes.

L’aeroport reusenc recuperarà, així, la connexió amb les Illes Balears, que no estava operativa des de l’any 2015. La feina conjunta de la Diputació de Tarragona, ajuntaments, Generalitat i les principals entitats que configuren el teixit econòmic del territori, a  través de la Taula estratègica de l’Aeroport, ha permès ampliar aquest estiu el nombre de rutes i l’activitat a l’aeroport de Reus. Amb la represa dels vols regulars domèstics, aquesta infraestructura es posiciona com un motor per a la reactivació del sector turístic i de l’economia del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.

Connexió amb les Illes Canàries durant tot l’any a partir del mes de juliol

A més dels vols a les Illes Balears que aquesta setmana comencen a operar, l’aeroport de Reus connectarà ben aviat amb les Canàries. La companyia Binter iniciarà la seva nova ruta Reus-Gran Canària el dia 1 de juliol amb la previsió que aquesta línia regular operi durant tot l’any amb dos vols setmanals: cada dijous i diumenge. L’aerolínia ofereix, a més, la possibilitat, que els passatgers puguin viatjar amb destinació final a qualsevol de les illes Canàries sense cost afegit, aprofitant els vols diaris interinsulars que opera la companyia.

La presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Meritxell Roigé, ha destacat el fet que “l’obertura d’aquestes rutes facilitarà un nou i important flux de viatgers cap a les nostres destinacions procedent de les Illes Balears i de Canàries. Aquests són mercats emissors molt interessants que generen una important afluència de visitants, que ara s’incrementarà i que provocarà un impacte positiu en l’activitat turística”.

La incorporació de nous vols domèstics a l’Aeroport de Reus forma part de  l’estratègia de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre per promoure i assegurar l’arribada de visitants procedents de mercats de proximitat durant la reactivació del sector turístic, després dels estralls generats per la pandèmia. Aquesta mesura contribueix a generar un moviment de viatgers de mercats estables, enmig de la incertesa que encara plana sobre la mobilitat d’alguns mercats internacionals per les restriccions imposades pels governs dels seus països.