La Xarxa Santa Tecla implanta el sistema de confirmació automàtic de visites als CAP de Torredembarra i Vendrell I

Els dos centres d’atenció primària incorporen lectors de targeta sanitària per facilitar l’accés dels usuaris als centres

Per . Actualitzat el

L’objectiu d’aquesta acció és facilitar l’accés dels usuaris i usuàries que tenen concertada una visita en aquests centres sanitaris i alleugerir el flux de persones que s’adrecen als taulells d’informació.

 

D’aquesta manera, ja no caldrà passar pel taulell per confirmar la visita i saber on es troba la consulta sinó que aquesta acció es podrà realitzar en els punts habilitats.

 

Aquests aparells, que estan situats a la mateixa entrada dels centres, tenen un funcionament molt intuïtiu perquè qualsevol persona usuària els pugui fer servir sense cap dificultat.

 

Tan sols cap apropar el codi de barres de la targeta sanitària o bé del volant de citació al lector situat a la part frontal de l’aparell i esperar que aparegui la confirmació de la visita. Tot seguit s’imprimeix un tiquet amb un codi assignat (únic per a cada usuari) amb el número i la ubicació de la consulta. Un cop a la sala d’espera, caldrà esperar que aquest codi aparegui a la pantalla. També és possible imprimir el justificant de la visita en el mateix moment de generar el tiquet.

 

 

Aquest sistema, que ja funciona en altres centres de la Xarxa Santa Tecla, aporta molta agilitat en el flux de persones que hi accedeixen cada dia. Ara s’implanta en dos dels centres d’atenció primària amb més afluència del Tarragonès i el Baix Penedès: el CAP Torredembarra i el CAP Vendrell I.

 

Per garantir un bon funcionament dels aparells, els primers dies una persona ajuda els usuaris a familiaritzar-se amb aquest nou sistema de confirmació de visites.