Esports i Joventut organitzen dos casals d’estiu a Altafulla

Es tracta del campus d’estiu ‘Un món de jocs tradicionals’, que dirigeix el Consell Esportiu del Tarragonès, i el casal ‘Gaià i les boles de Drac’, de Viu Lleure

Per . Actualitzat el

Les regidories d’Esports i Joventut de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçalen l’edil Àlex Cañas i el coalcalde i regidor de Joventut, Jordi Molinera, organitzen dos casals d’estiu a la vila que comencen a partir del proper 28 de juny.

El regidor d’Esports, Àlex Cañas, ha remarcat que la intenció d’organitzar aquests dos campus “és cobrir diferents sensibilitats, ja sigui amb la programació d’activitats més enfocades en el lleure, i per una altra banda, d’altres més adreçades en l’àmbit multiesportiu”.

Quant al campus d’estiu ‘Un món de jocs tradicionals’, que dirigeix tècnicament el Consell Esportiu del Tarragonès, s’organitza en onze torns setmanals que van des del 28 de juny al 10 de setembre les activitats del qual tenen lloc al pavelló i a la piscina municipals, i a l’Escola El Roquissar, i va adreçat a infants nascuts entre el 2007 i el 2017. Les inscripcions en aquest campus cal fer-les telemàticament a través del web del Consell Esportiu del Tarragonès (www.cetarragones.cat).

Pel que fa al casal d’estiu ‘Gaià i les boles de Drac’, que dirigeix tècnicament l’entitat Viu Lleure, s’estén des del 28 de juny al 6 d’agost les activitats del qual tenen lloc al Pavelló de l’Escola La Portalada, va adreçat a infants menors de 14 anys. L’aforament màxim per aquest campus és de 60 nens i nenes. Les inscripcions en aquest campus cal fer-les telemàticament a través del web de l’entitat Viu Lleure (www.viulleure.cat).

El regidor d’Esports ha destacat que tots dos casals se cenyeixen a les mesures de seguretat i higiene que marca el PROCICAT per la situació pandèmica provocada per la Covid-19, i que la ràtio per infant és d’un monitor per cada deu nens i nenes. L’edil també ha recordat que l’estiu passat es va donar servei a més de 300 infants molts dels quals repetien l’experiència setmanalment.