La Xarxa de Centres Cívics presenta la programació d’estiu amb una vintena d’activitats gratuïtes

Destaquen les propostes a l’aire lliure i un taller de gestió de les emocions

Per . Actualitzat el

Aquest matí la consellera de Ciutadania, Carla Aguilar-Cunill,  ha presentat en roda de premsa la programació d’estiu dels Centres Cívics, que per segon any consecutiu presenta una sèrie d’activitats i obre els centres en època estival. Son 22 activitats totalment gratuïtes, la meitat presencials i la resta en línia, amb la voluntat que s’adaptin a les necessitats i voluntats de tots els usuaris que es faran del 28 de juny al 6 d’agost. Segons la consellera, tal com es diu a la programació, Viu l’Estiu, “l’estiu és per viure’l i per aquest motiu l’equip de centres cívics ha preparat una programació molt complerta i diversa, que crea, una vegada més, xarxa entre els mateixos usuaris, els docents i els tècnics de cadascun dels equipaments”.

Una de les activitats més destacades és, dins la secció d’idiomes, és la proposta de fer de turistes de la nostra mateixa ciutat, amb l’activitat presencial “Parlem sobre la història de Tarragona en anglès” que servirà per enriquir el vocabulari i alhora fer cultura. També s’oferiran cursos de ceràmica, joieria i d’altres arts de l’artesania. D‘una manera molt especial, cal destacar el  taller sobre gestió de les emocions, de la secció de salut i benestar, que gràcies a la col·laboració del Col·legi de Psicòlegs de Catalunya es fa molt interessant i necessari abordar aquestes situacions. Com altres vegades també hi haurà propostes a l’entorn de les noves tecnologies i una activitat familiar.

Les inscripcions es poden fer del 14 al 22 de juny a https://www.tarragona.cat/centrescivics/