Els càmpings de Tarragona donen el tret de sortida a la campanya d’estiu

L’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre posa en marxa la campanya de promoció més ambiciosa dels darrers anys sota l’eslògan: Més que mai, vida!

Per . Actualitzat el

L’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Càmpings Tarragona -Unique Camping Destination-, ha presentat la seva campanya de promoció, la més ambiciosa dels darrers anys, per tal de reactivar la demanda turística. Amb l’eslògan “Més que mai, vida” es vol transmetre a tota la població l’esperança per recuperar el temps perdut i passar pàgina de les vacances frustrades del 2020.

Joan Antón, president de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, s’ha mostrat esperançat amb l’estiu 2021 “sabem que tothom té ganes de sortir de casa, de recuperar el temps que la pandèmia ens ha pres i, sense dubte, el càmping és una de les millors opcions. Per això, hem optat per un eslògan que transmet tanta vitalitat”. Com Antón explica “allotjar-se a un càmping de Tarragona és sinònim de passar uns dies en un complex totalment preparat i segur -la majoria de càmpings disposen de la certificació “Safe Tourism”-, amb la majoria de les comoditats d’un hotel i amb tots els avantatges de poder estar en contacte amb el medi ambient, la natura i passant moltes estones a l’aire lliure”.

Un estiu positiu
Respecte a la previsió d’aquest estiu, Antón assegura que “tot ens indica que el 2021 serà millor que el 2020, tenim bones sensacions i les reserves comencen a arribar, tot i això, cada cop els clients reserven amb menys d’antelació”. Actualment, tots els càmpings de la província de Tarragona ja estan oberts i ara mateix “les ocupacions són baixes entre setmana, però els caps de setmana remunten, bàsicament gràcies al turisme de proximitat. És lògic, ja que ara mateix no tenim pràcticament turisme internacional que és el que ens ompliria de dilluns a divendres” conclou Antón.