Els Càmpings de Tarragona ciutat donen allotjament gratuït a tot el personal artístic i de producció del Tarraco Viva

Aporten un total de 17 bungalows per allotjar més de 40 persones durant els 8 dies del festival

Per . Actualitzat el

Els càmpings de Tarragona ciutat reediten un any més la seva col·laboració amb el festival romà de Tarragona, Tarraco Viva, aportant l’allotjament gratuït a tots els professionals artístics i de producció que vénen de fora de la ciutat i que participen en el festival del 22 al 30 de maig. Tots els actors i actrius, tècnics de llum i de so, muntadors, etc., que ho desitgin es podran allotjar als bungalows dels diferents càmpings de la ciutat sense cost. Els càmpings aporten un total de 17 bungalows per allotjar a més de 40 persones durant els 8 dies del festival.

La idea és oferir a tots els professionals vinculats amb el Festival Tarraco Viva, que vénen de fora de la ciutat, una estança agradable i amb tots els serveis per tal que puguin descansar en perfectes condicions durant aquests dies d’intensa activitat. Aquest any ha estat més complicat poder donar allotjament a tots els professionals, ja que, en paraules del President de l’Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat, Agustí Peyra, “els càmpings ens trobem en ple inici de campanya i amb molta activitat per arrencar motors, assegurant el compliment de tots els protocols sanitaris amb motiu de la covid-19 i esperançats en poder anar superant aquesta etapa tan complicada i difícil per tothom”.

Aquesta col·laboració entre Càmpings Tarragona ciutat i l’Ajuntament de Tarragona pel Tarraco Viva es remunta ja a l’edició del 2014, any que es va començar a donar l’allotjament gratuït als professionals externs del Tarraco Viva i des d’aleshores no s’ha interromput mai. “Els Càmpings de Tarragona ciutat sempre hem estat al costat d’aquest important festival, reconegut arreu i que dóna molt prestigi a Tarragona com a destinació turística i cultural, i per això és un autèntic plaer per a nosaltres poder ajudar en el seu èxit any rere any, certament hi estem 100% implicats, és un projecte de ciutat”, afirma Peyra.

Cal recordar que els càmpings de Tarragona ofereixen el 70% de les places d’allotjament que hi ha a la ciutat de Tarragona i acullen visitants que poden gaudir d’una experiència mediterrània de mar, sol, platja, natura i família. Tot al costat mateix d’una ciutat Patrimoni de la Humanitat.