L’Ajuntament de Tarragona obre una borsa de treball d’agents cívics

Les sol·licituds rebudes optaran a les places del pla d’ocupació “TGN pel Civisme” inclòs en Pla de Reactivació Econòmica

Per . Actualitzat el

Fins el 24 de maig, les persones interessades poden fer arribar la sol·licitud per participar en una borsa d’agents cívics que participaran en el Pla d’ocupació “TGN pel Civisme” que oferirà un contracte d’una durada màxima de 6 mesos. El conseller de Serveis Centrals Jordi Fortuny ha destacat “que es tracta d’una de les accions del Pla de Reactivació Econòmica, que permetrà que l’Ajuntament pugui contractar un gran numero de persones que treballaran en l’atenció, informació i dinamització de la ciutadania” 

Els seleccionats podran optar a un contracte laboral d’agent cívic de diferents serveis i departaments del consistori com Polítiques d’Igualtat, Joventut i Cooperació, l’Institut Municipal d’Educació (IMET),  Districtes i nova ciutadania, Turisme o  Neteja Pública. La jornada laboral serà de 35 hores setmanals, de dilluns a diumenge, i amb horaris que podran ser de matí i tarda.  

 Per a més informació: https://seu.tarragona.cat/ofertaPublicaCategoriaPublic/listPublicacionsAmbCategoria?categoria.id=10389