El Consell Comarcal del Tarragonès convoca els Ajuts Individuals de Menjador (AIM)

El dia 25 de maig s’obre la primera convocatòria per sol·licitar les ajudes per al curs 2021-2022

Per . Actualitzat el

El dia 25 de maig s’obre la primera convocatòria dels Ajuts Individuals de Menjador (AIM) per al curs 2021-2022. Aquesta primera convocatòria estarà vigent per tal de poder presentar les corresponents sol·licituds fins el dia 11 de juny.

Dins la pestanya ‘Menjadors escolars: ajuts’ de l’apartat d’Ensenyament de la pàgina web del Consell Comarcal del Tarragonès (www.tarragones.cat), les persones usuàries poden consultar les bases, els terminis, els models necessaris per a la tramitació d’aquests ajuts, i la seva resolució.

Amb la finalitat d’agilitzar els tràmits, i arran de la situació d’emergència sanitària que estem vivint, el Departament d’Ensenyament del Consell estableix dos models per tramitar les sol·licituds d’AIM: el model abreujat, adreçat a alumnes que l’any passat ja van presentar la sol·licitud o alumnes de p3 amb germans que ja van presentar la convocatòria el curs passat. També estableix el model ordinari adreçat, entre altres, a alumnes en acolliment, amb custòdia compartida, famílies que han canviat el nombre de membres, que no van presentar la sol·licitud el curs passat o que se’ls hi va demanar, etc.

Com presentar les sol·licituds?

Per agilitzar els tràmits i guanyar temps, en el cas del model abreujat hi ha l’opció de presentar les sol·licituds de forma telemàtica a través del portal IdCAT-Mòbil. També es manté l’opció de presentar la sol·licitud al centre docent. En aquest cas, el centre informarà del calendari i procediment per fer-ho.

Per últim, també es pot fer de manera presencial a la seu del Consell Comarcal del Tarragonès. En aquest cas, cal demanar cita prèvia a la pàgina web del Consell on s’indicarà el dia i l’hora en què cada persona està citada per entregar la documentació. Caldrà igualment haver descarregat els models a emplenar i també s’haurà de presentar el DNI/TIE i targeta sanitària de la persona sol·licitant (pare, mare o tutors).

Per a qualsevol aclariment es pot trucar al 977 244 500 o enviar un correu a ensenyament@tarragones.cat