El pavelló Joan Ortoll de Calafell, punt de vacunació intermedi de la Regió Sanitària Camp de Tarragona

La gestió de la vacunació en aquest centre la realitza la Xarxa Sanitària Santa Tecla i des del mes de març s’han administrat 6.494 vacunes

Per . Actualitzat el

El gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Josep Descarrega, acompanyat de la primera tinent d’alcalde de Calafell, Helena Rubio, i dels responsables de la Xarxa Santa Tecla ha visitat avui el pavelló Joan Ortoll de Calafell com a punt de vacunació intermedi de la regió sanitària.

El Punt de Vacunació Intermedi situat al pavelló Joan Ortoll de Calafell consta de 5 zones diferenciades: recepció i admissió de pacients, situats al vestíbul principal; punt de vacunació amb 8 espais -6 punts d’administració de vacunes, 1 punt de càrrega de vacunes i 1 box d’observació-, espai d’espera postvacuna amb una capacitat per a 60 cadires, espai de serveis i espai d’emmagatzematge de vacunes.

En el punt de vacunació de Calafell, aquesta setmana s’ha iniciat la vacunació a persones de 59 a 50 anys. Així mateix, el pavelló Joan Ortoll s’ha utilitzat durant la campanya de vacunació com a punt A, punt de vacunació de l’Equip d’Atenció Primària de Calafell.

La capacitat de vacunació del centre és de 90 dosis per hora i 3.150 dosis per setmana amb una dotació de 3 infermeres d’administració de vacunes 1 infermera per carregar vacunes, 2 administratius, 1 TCAI i 1 gestor de centre.

Des del passat mes de març s’han administrat al pavelló Joan Ortoll de Calafell 6.494 vacunes, de les quals 1.331 han estat durant aquesta setmana.

Durant aquesta setmana al pavelló Joan Ortoll s’han ofert 1.800 vacunes Pfizer de dimarts a divendres i durant el dissabte i el diumenge 1.000 vacunes Astra Zeneca., per a la setmana vinent s’han ofert 1.902 vacunes Pfizer de dimarts a divendres en horari de 9.00 a 14.00 hores.

Des del passat 12 d’abril, al pavelló Joan Ortoll de Calafell s’han administrat 4.994 vacunes.

El gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Ramon Descarrega ha destacat que “aquest és un punt estratègic per al Baix Penedès i per a la Regió Sanitària. L’objectiu és que doni cobertura a tota aquesta zona i que sigui un punt on puguem posar tot tipus de vacunes. Avui estem posant Pfizer però durant el cap de setmana s’ha ofertat Astra Zeneca”.